Azerbaycan Bulvarında Yol Çalışmaları


Adıyaman Belediyesi tarafından kısa süre önce yapımına başlanan Azerbaycan caddesinde çalışmalar devam ediyor.

post

 Şehirde Bu Hafta    03.01.2024 14:15:53  


Yapımına kısa süre önce başlanılan ve şehrin ulaşımını rahatlatcak olan Azerbaycan Bulvarında yol açma çalışmaları Adıyaman Belediyesi ekipleri tarafından sürdürülüyor.

Petrol Caddesi Türmüz Yolu ile Esentepe Mahallesini birbirine bağlayacak olan yaklaşık 8 kilometre uzunluğa ve 40 metre genişliğe sahip olacak olan Azerbaycan Bulvarı, vatandaşların hem seyahat süresi konusunda hem de trafik akışı konusunda büyük ölçüde rahatlamasını sağlayacak.

Çalışmaları yakından takip ederek süreç hakkında bilgi aktaran Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, “Vatandaşların ulaşım konusunda rahatlaması için ulaşım ağına yeni bir yol kazandırmaya çalışıyoruz. Azerbaycan Bulvarı dediğimiz yaklaşık 40 metre genişliğe sahip olan bu yol bağlantı yollarıyla birlikte yaklaşık 8 kilometre uzunluğa sahip olacak ve Esentepe Mahallesi ile Türmüz Yolunu birbirine bağlayacak. İnşallah ilerleyen süreçte kuzeyde bu çevre yolunun devreye girmesiyle birlikte ulaşımı büyük ölçüde rahatlatmış olacağız. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.” İfadelerine yer verdi. ŞEHİRDE BU HAFTA

#adıyaman belediyesi,süleyman kılınç,adıyaman,şehirde bu hafta