Adıyaman DEM Parti’den seçim startı


Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM) Adıyaman il örgütü seçim çalışmalarına başladı. Parti yöneticileri, belediye başkan adaylarını belirlemek için Besni ve Gölbaşı ilçelerinde çeşitli temaslarda bulundular.

post

 Siyaset    21.01.2024 11:48:57  


31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde aday belirleme çalışmalarını sürdüren DEM Parti Adıyaman il örgütü seçim çalışmalarına Besni ve Gölbaşı ilçelerinde başladı.

Seçim çalışmaları kapsamında Besni ve Gölbaşı ilçelerini ziyaret eden DEM Parti Adıyaman il eşbaşkanı Av. Hüseyin Coşkun ve yöneticiler burada parti teşkilatlarıyla bir araya geldiler.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan DEM Parti Adıyaman il eşbaşkanı Av.Hüseyin Coşkun, "31 Mart yerel seçimlerine doğru giderken halkımızın iradesini yok sayan kayyum politikalarına inat bizim olan belediyelerimizi geri almaya geliyoruz. 6 Şubat depreminde büyük yıkım yaşayan ilimizin yeniden inşa etmeye, rantçı belediyeciliğe son verip halkçı belediyeciliği oluşturmaya geliyoruz. Kent uzlaşısıyla kendimizi de kentimizi de birlikte yönetmeye geliyoruz. Adıyaman ve ilçelerimizde aday belirleme çalışmalarımız hızla devam ediyor. Bu kapsamda Besni ve Gölbaşı ilçelerinde çalışmalarımızı yaptık. Yerel seçimler yaklaşırken yoğun bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor" ifadelerini kullandı. ŞEHİRDE BU HAFTA

#dem parti, adıyaman, seçim