Başkan Yelboğa’dan pankart eleştirilerine sert tepki


Adıyaman’ın Kahta ilçesindeki mitinge katılmak için gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ‘Kalıcı Araç Muayene İstasyonu İstiyoruz’ pankartını açan Kahta Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Veysel Yelboğa pankarta yapılan eleştirilere sert cevap verdi. Başkan Yelboğa, “İlçenin bütün sorunlarını bir pankarta sığdıramam” dedi.

post

 Şehirde Bu Hafta    10.02.2024 09:13:38  


Kahta’nın tek sorunun elbette istasyon olmadığını dile getiren Başkan Veysel Yelboğa, bulunduğu konumdan dolayı hem sanayi esnafının hem de ilçedeki vatandaşlar için büyük bir eksikliği dile getirdiğini belirterek, kendisini pankart üzerinden eleştirenlerin neden sorumluluk alarak ilçenin diğer büyük sıkıntılarını ya pankart açarak ya da başka bir yolla ilgili mercilere duyuramadıklarını sordu.

İlçedeki diğer STK’larında, Kahta’nın kronikleşen sulu tarım, altı yapı, üstü yapı, Nissibi Yolu, tütün, badem, turizm gibi sorunları neden dile getirmediğini vurgulayan Başkan Yelboğa, sosyal medyada kendisine yapılan hakaretleri hak etmediğini söyledi.

İLÇENİN BÜTÜN SORUNLARINI BİR PANKARTA SIĞDIRAMAM

İlçenin bütün sorunlarını bir pankarta sığdıramayacağını belirten Başkan Yelboğa, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın Kahta’da gerçekleştirdiği mitingde, bir afiş hazırlatarak araç muayene istasyonu talebinde bulundum. Bunun üzerine bazı kesimlerden hakaretlere varan olumsuz tepkiler aldım. Ben bulunduğum konum ve icra ettiğim görev açısından ciddi anlamda eksikliğini gördüğüm ve sıkıntısını yaşadığım bir sorunu dile getirdim. Kahta’da sınırlı günlerde hizmet veren geçici muayene istasyonu ilçemizin ihtiyacını karşılamadığı için araç sahipleri uzun kuyruklarda beklemek zorunda kalıyor veya Adıyaman’a ya da Siverek’e giderek araçlarını muayene etmek zorunda kalıyorlar.

Kahta halkının yaşadığı bu sıkıntıya sürekli şahit olan biri olarak bu talebin ivedilikle karşılık bulması için düşüncelerimi afişe döktüm. Elbette Kahta’mızın daha ciddi sorunları ve talepleri vardır. Bunların da ifade edilmesi gerekmektedir. Ancak ben Küçük Sanayi Sitesi başkanıyım, siyasi bir kimliğim yoktur. Görevim gereği böyle bir talebi ifade etmeyi makul ve zaruri gördüm. Bu şahsi bir istek ve arzu değil, sanayiye gelen, sürekli muhatap olduğum araç sahiplerinin, Kahta halkının isteğidir. 

Bu talebimi yersiz görerek eleştiride bulunanlara şunu ifade etmek isterim. Herkes bulunduğu konumda Kahta’mız için ne yapabilirim, hangi eksiği giderebilirim düşüncesinde olmalı. Bu alanda atılacak her adım ilçemiz açısından çok kıymetlidir ve küçümsenmemelidir. Umarım ki bu isteğimi küçümseyenler, sorumluluk alarak ilçenin büyük taleplerini ilgili mercilere duyururlar” ifadelerini kullandı.  

#pankart,kahta,adıyaman,veysel yelboğa,cumhurbaşkanı