Motorin ve Benzinden sonra LPG ‘ye de zam yolda


Akaryakıt grubunda son olarak benzine ve motorine gelen zamlar oldukça cep yakarken, bu kez de LPG'ye zam yolda. Yarından geçerli olmak üzere LPG'ye 45-50 kuruş fiyat artışı bekleniyor.

post

 Ekonomi    21.03.2024 12:09:33  


Ekonomik dengelerin hassas bir şekilde dengelediği bir dönemde, vatandaşlar yakından takip ettikleri akaryakıt fiyatlarıyla ilgili yeni bir zam haberiyle karşı karşıya kaldı. Döviz kurlarındaki dalgalanmalar, benzin ve motorin fiyatlarında 5 gün aranın ardından ikinci bir zammı beraberinde getirdi.

MOTORİN VE BENZİNDE BUGÜN YENİ TARİFELER BAŞLADI

Son zamla birlikte, benzinin litresine 1 lira 37 kuruş, motorinin litresine ise 1 lira 13 kuruş zam yapıldı. Bu artışlar, zamlı fiyatların pompa fiyatlarına yansımasıyla birlikte, benzinin ve motorinin litresinin 43 liranın üstüne çıktığını gözler önüne serdi. Geçen hafta cuma günü de benzer bir zamla karşılaşan vatandaşlar, yakıt masraflarının artmasıyla bütçe planlamalarında yeniden düzenlemeler yapmak zorunda kaldı.

LPG'YE DE ZAM YOLDA

Yakıt tedarikçileri, yarından itibaren geçerli olmak üzere LPG grubunda litre başına 45-50 kuruşluk bir fiyat artışı öngörüyorlar. Kaynak: KARAR

#motorin,benzin,lpg,zam