Hayat Vakfı’ndan her gün 500 kişiye iftar yemeği


Hayat Vakfı Adıyaman şubesi Ramazan ayında her gün 500 kişiye iftar yemeği veriyor. Hayat Vakfı Adıyaman şube başkanı Ecz. Abdullah Ertaş, vakıf olarak geleneği bozmadıklarını her Ramazan’da olduğu gibi bu Ramazan’da da Musalla mahallesindeki vakıflarında günlük 500 kişiye iftar yemeği verdiklerini söyledi.

post

 Haberde insan     25.03.2024 10:47:47  


Yardımlaşmanın, dayanışmanın ve manevi iklimin hakim olduğu Ramazan ayında, deprem bölgesi Adıyaman’da paylaşmanın bir çok örneğine şahit oluyoruz. Kimi iş insanları muhtaç ailelere gıda yardımında bulunurken, kimisi de muhtaç vatandaşlara nakit yardımında bulunuyor.

Hayat Vakfı Adıyaman şubesi her Ramazan’da olduğu gibi bu Ramazan ayında da her gün 500 kişiye 3 çeşit iftar yemeği veriyor. Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Hayat Vakfı Adıyaman şubesi başkanı Eczacı Abdullah Ertaş, şunları dile getirdi. “Biz vakıf olarak her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olduk. Depremde yanındaydık, Ramazan’da yanındayız, durumu iyi olmayan öğrencilerimizin yanında olduk. Her Ramazan olduğu gibi bu sene de geleneği bozmadık, Ramazan ayında her gün 500 kişilik iftar yemeği veriyoruz. Musalla mahallesinde bulunan vakfımıza ait yerde iftar çadırı kurduk. Vatandaşlarımız her gün gelip burada 3 çeşit sıcak yemekle iftarını açıyor. Bu hizmetlerde katkı sunan başta Vakıflar Genel Müdürlüğü olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum Allah razı olsun” ifadelerini kullandı. ŞEHİRDE BU HAFTA  

#hayat vakfı,abdullah ertaş,adıyaman,iftar