Başkan Asnuk: Bu Şehri İhmal Ettiler, Biz İmar İçin Geliyoruz


Saadet Partisi Adıyaman Belediye Başkan Adayı Haşim Asnuk, yaklaşan yerel seçimlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

post

 Siyaset    25.03.2024 11:52:32  


Adıyaman’ın yaşadığı felaketten sonra toparlanması için çok kritik bir sürece girdiğini, bunun için parti fanatizmi yerine akıl ve sağduyu ile memleketi öncelemek gerektiğine vurgu yapan Asnuk, toparlama sürecinde zaman kaybına bu şehrin tahammülü olmadığını söyledi.

“Unutulan Şehir Adıyaman”

Deprem sürrecinde de sonrasında da işlerin ağır aksak ilerlediğini, Adıyaman’ın hizmetler noktasında sürekli unutulduğunu ve en düşük hizmeti gören il olduğunu söyleyen Başkan adayı Asnuk, “Deprem sırasında unutulan şehrimiz, “Deprem bölgesi illerde kalkınma önceliği listesinde bir kez daha unutulduğunu görüyoruz, Adıyaman sadece seçimlerde hatırlanıyor. Allah izin verirse sürekli ihmal edilen şehrimizi imar etmek için geliyoruz ”dedi.

“Adıyaman’da yaşamayan dışarıdan atanan adaylar ve Feda Edilen Adıyaman”

Asnuk, “Milletvekili belediye başkanı seçimlerinde bile halkın iradesi yerine merkezi akıl ile hareket eden milletvekili listesinde Adıyaman’da yaşayan sadece bir adayın bulunduğu 5 kişilik listede seçilemeyen tek kişiyi de vefa göstermek adına yetkinliğine bakılmaksızın Adıyaman belediye başkan adayı yapan bunu yaparken Adıyaman’ı ihmal edenlere Adıyamanlıların elbette bir cevabı olmalıdır.

Açık söylüyorum, deprem sürecindeki çaresizliği yaşamayanlar derdimize çare olamazlar. Depremde sıcak evinde oturanlar enkaz başında ateşte ısınamayanların halini anlamaz.

Enkaz başında halkın çaresizliğini paylaşamayanların devletin verdiği çadırlar önünde, konteynır kentlerde, Toki konutları önündeki pozları milletin iyi niyetinden rol çalmaktır.

“Siyaset Kurnazlarına Dikkat!”

Muhalefeti de eleştiren Asnuk, bazı arkadaşların siyaset kurnazlığı yapıp diğer muhaliflerden rol çalmaya çalıştığını söyledi. Asnuk, “Biz milli görüş geleneğinden geliyoruz, her zaman halkımızın menfaatini siyasetimizin üstünde gördük, kaybetmek korkusu ile gerçekleri söylemekten vazgeçmedik.  Siyasette halkımıza karşı samimiyeti esas aldık, halkın duygularını istismar etmedik. Kalbimizde olmayanı dilimize getirmedik. Kendi egomuzu halkın talebi gibi pazarlamadık.  Muhalefet olma adına böyle olanlardan da beriyiz. Halkımızın yüksek ferasetiyle en iyi kararı vereceğine inanıyoruz. Biz milletimize hizmet yolunda kaybetmeyi de kazanç sayan bir gelenekten geliyoruz.

Rabbim hakkımızda hayırlı olanı bize halkımıza nasip etsin” ifadelerini kullandı. ŞEHİRDE BU HAFTA

 

#haşim asnuk,saadet partisi,adıyaman,belediye başkan adaylığı,açıklama