Başkan Adayı Hallaç: Kâhta’mızı marka bir şehir yapacağız


31 yerel genel seçimlerine bir hafta kala, saha çalışmalarına hız veren AK Parti Kahta Belediye Başkan Adayı İnş. Yük. Müh. Mehmet Can Hallaç, bir taraftan projelerini kamuoyuyla paylaşırken diğer taraftan teşkilatla birlikte mahalle mahalle, ev ev dolaşarak seçimi rekor bir oyla kazanmak istediklerini dile getirdi.

post

 Siyaset    25.03.2024 15:48:18  


Kaynak: ŞEHİRDE BU HAFTA

31 Mart yerel seçimlerinin Kahta için bir milat olacağını yineleyen AK Parti’nin Adıyaman’ın Kahta İlçe Belediye Başkan adayı Mehmet Can Hallaç, Kahta için önemli projelere imza atacaklarını ve Kahta’yı bir marka şehir yapacaklarını söyledi.

Geçtiğimiz hafta projelerini kamuoyuyla paylaşan başkan adayı Hallaç, gelinen süreçle ilgili gazetemize değerlendirmelerde bulundu.

Amaçlarının sadece seçimi kazanmaktan ibaret olmadığını önemli olanın insanların gönlüne girmek olduğunu söyleyen Hallaç şunları dile getirdi.

“Teşkilatımızla birlikte el ele vererek, gece demeden gündüz demeden, mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev, dükkân dükkân dolaşıyoruz. Çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız ve bu seçimi rekor bir oyla kazanacağız inşallah. Burada özellikle ilçe başkanımıza, kadın teşkilatımıza, gençlerimize ve daha birçok isimsiz kahramanımıza teşekkür ediyorum.  

“ELİMİZ BELEDİYE İŞLERİNDE, GÖNLÜMÜZ İSE AZİZ HEMŞERİLERİM DE OLACAKTIR”

Geçen hafta projelerimizin bir kısmını kamuoyuyla paylaştık. Halkımızdan yoğun katılım oldu. 31 martta inşallah seçimi kazandığımızda ise sıra bu projelerin hayata geçirilmesine gelecek. Şunları Kahta kamuoyunun bilmesinde fayda var. Bizim yapacağımız hizmetler, hayatta geçireceğimiz projelerle Kahta’mızı en yaşanabilir ilçe yapacağız. Nüfusumuz 100 bini geçmiştir, Kahta eski Kahta değildir. Ulaşımdan, alt yapıya, üstyapıdan sosyal donatılara kadar bu şirin ilçenin çok hizmete ihtiyacı vardır. Dikkat ettiyseniz projelerimizde belediyenin rutin hizmetleri arasında yer alan işlere yer vermedik çünkü, bunlar zaten bir belediyenin asli görevidir. Buradan tüm Kahtalı kardeşlerime sesleniyorum. Gelin elbirliğiyle Kâhta’mızı müreffeh bir kent yapalım” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ADAYI HALLAÇ’IN PROJELERİNDEN BİRKAÇI

31 Mart yerel genel seçimlerine sayılı günler kala başkan adayları ponjelerini kamuoyuyla paylaşmaya devam ediyor. AK Parti Adıyaman’ın Kahta ilçe Belediye Başkan Adayı İnş. Yük. Müh. Mehmet Can Hallaç, projelerini kamuoyuyla paylaştı. Kahta Kültür Merkezinde gerçekleştirilen proje tanıtım toplantısına milletvekilleri, STK başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

-Kültür, Turizm ve tanıtım projeleri

-Toplumsal Dayanışma projeleri

- Engelsiz yaşam merkezi

-Genetik hastalıklar ve özel bakım projeleri

-Huzur kafe

-Doğa sporları ve eko turizm projeleri

-Aşevi ve sosyal yardım projeleri

-Gastronomi merkezi

-Yöresel üretim bölgesel kalkınma projeleri ve daha birçok proje yer alıyor.

#mehmet can hallaç, kahta,ak parti,belediye başkanlığı,aday