Şehit polisler memleketlerine uğurlandı!


Adıyaman Altınşehir polis merkezinde, dün akşam saatlerinde bir polis tarafından ateş edilerek şehit olan polis merkezi amiri Başkomiser Kamuran Üçgül ve asayiş şube ekipler amiri Gökhan Özer düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı.

post

 Asayiş    28.04.2024 12:39:57  


Olay, dün akşam saatlerinde Adıyaman Altınşehir polis merkezinde meydana geldi. İddialara göre, karakolda görevli polis memuru S.U.Ş., Tartıştığı polis merkezi amiri Başkomiser Kamuran Ü.’yü ve asayiş şube ekipler amiri Gökhan Ö.’ye beylik tabancasıyla mermi yağdırdı. Olayda ağır yaralanan her iki polis memuru sağlık görevlileri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılmışlardı. Hastanede tedavi altına alınan her iki polis yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtartılmayarak şehit olmuşlardı. Zanlı polis memuru S.U.Ş., ise karakolda görevli diğer polisler tarafından ayağından vurularak etkisiz hale getirilmişti. Hastaneye kaldırılan zanlı polisin tedavisi ise devam ediyor.

Şehit olan 2 polis için bugün Adıyaman il emniyet müdürlüğünde cenaze töreni düzenlendi.   Cenaze törenine İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, Vali Osman Varol, Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, İl protokolü, kurum müdürleri, STK temsilcileri, askeri erkanlar, polisler ve çok sayıda kişi katılırken, şehitlerin yakınları ve meslektaşları gözyaşlarına boğuldu.  

  Gerçekleştirilen tören sonrası evli olan Sivas doğumlu Asayiş Şube Ekipler Amiri Gökhan Özer’in cenazesi İstanbul’a, evli ve 2 çocuk babası olan Kahramanmaraş doğumlu Karakol Amiri Başkomiser Kamuran Üçgül’ün cenazesi ise Osmaniye’nin Kadirli ilçesine gönderildi.

#polis karakolu, Adıyaman, polis,silah,yaralı