Engelliler Haftasında Renkli Görüntüler


Adıyaman’ın Kâhta ilçesinde Engelliler Haftası çerçevesinde düzenlenen farkındalık etkinliğinde özel öğrenciler, doyasıya eğlenerek eğlenceli dakikalar geçirdi.

post

 Güncel    11.05.2024 09:09:33  


  Kâhta Özel Eğitim Uygulama 1. 2. ve 3. Kademe Okulları tarafından düzenlenen etkinlikte öğrenciler, şarkı söyleyerek, gösteriler sergileyerek ve şiirler okuyarak çeşitli özel ihtiyaçlı bulunan bireylerin sesi oldu.

  Flood of Love projesi kapsamında düzenlenen etkinlik İzleyiciler tarafından büyük bir beğeni aldı. Kâhta Öğretmenler Tiyatrosu Ekibi tarafından özel ihtiyaçları bulunan bir çocuğun ailesiyle olan iletişiminin canlandırıldığı tiyatral gösteri izleyicileri duygulandırdı. Sevgi seline dönüşen etkinlik, öğrencilerle hatıra fotoğrafının çekilmesi ve öğrenciler tarafından hazırlanan eserlerin sergilenmesiyle sona erdi.

Kâhta Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen programa, Kahta Kaymakamı Selami Korkutata, Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, İlçe Emniyet Müdürü Özgür Sefa Sezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, Kurum Amirleri ile öğrenci velileri katıldı. 

#engelliler haftası,kahta,etkinlik